23 december 2020

Arts en Zorg Winschoten zoekt i.v.m. ziektevervanging zo spoedig mogelijk een POH Somatiek

voor 24 uur per week

Over de organisatie
Gezondheidscentrum Winschoten is een groot en modern gezondheidscentrum met ongeveer 10.000 patiënten. Naast huisartsenzorg, kunnen zij ook bij ons terecht voor bloedprikken, CRP, glucose en HB meting, het maken van een ECG, spirometrie, 24uurs bloeddrukmeting, holteronderzoek en echografie. Bij ons gezondheidscentrum werken acht huisartsen, een verpleegkundig specialist, tien doktersassistenten, vier POH-s en twee POH-GGZ. Vanuit het wijkteam is er een sociaal werker in de praktijk aanwezig voor het project Welzijn op Recept en daarnaast is er ook een Ondersteuner Jeugd en Gezin. Tevens werken we samen met Beweegcentrum Winschoten en Apotheek Oldambtplein, gevestigd in hetzelfde pand. Het team van zorgverleners is groot en dynamisch. Je voelt je snel thuis bij ons.

Wij bieden in onze gezondheidscentra vernieuwende, klantgerichte geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen we met 600 collega’s voor 180.000 patiënten en alle asielzoekers verspreid over het land. Huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers en psychologische zorgverleners zetten zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van onze patiënten, met hoofd en hart, deskundig en gastvrij. Er wordt veel energie gestoken in vernieuwing en digitale innovaties die de patiënt behulpzaam zijn, zoals het werken met LEAN, teledermatologie en ECG’s op de locatie.

Wil je meer te weten komen over onze organisatie? Kijk dan op www.artsenzorg.nl 

De functieomschrijving
Ben jij een betrokken POH die de patiënt centraal zet? Werk je graag samen met collega’s in een multidisciplinair team waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? En ben je geïnteresseerd in de vernieuwing van de zorgverlening? Dan zoeken wij jou!

Als POH-s begeleid je patiënten met een chronische aandoening, de nadruk ligt op begeleiding van patiënten met diabetes en met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Je draait een zelfstandig spreekuur onder supervisie van de huisarts. Arts en Zorg biedt jou een uitdagende baan, waarin je intensief samenwerkt met de diverse zorgdisciplines in ons gezondheidscentrum. Je draagt bij aan de kwaliteit van zorg en aan de tevredenheid van onze patiënten.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

Een gediplomeerd POH, bij voorkeur met verpleegkundige achtergrond (BIG geregistreerd); Ruime ervaring met eerstelijnszorgprogramma’s voor chronische zorg (DM2 en CVRM), ervaring met Insulinetherapie is een pré; Meerdere jaren ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum; Een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling; Een enthousiaste en betrokken teamspeler; Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn eigenschappen, die op jou van toepassing zijn; Ervaring met Promedico-ASP is een pré.

Wat bieden wij
Een tijdelijke functie voor 24 uur per week te vervanging van ziekte voor een langere periode; Collegiale samenwerking in een leuk team; Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Huisartsenzorg; Een voltijds werknemer heeft recht op 25 vakantiedagen; De werkdagen die je werkt bespreken we in overleg.

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO Huisartsenzorg

Aanvang
Bij voorkeur zo spoedig mogelijk

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 15 januari 2021 gericht aan sollicitatie@artsenzorg.nl .

Bij aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Vragen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Vennink, praktijkmanager (mvennink@artsenzorg.nl  of via praktijk 0597-424272).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Praktijknaam                        Arts en Zorg Winschoten
Adresgegevens                    Nassaustraat 17
Vestigingsplaats                   Winschoten
Telefoonnummer                  0597-424272
Website                                www.artsenzorg.nl/winschoten

 

 

Terug naar overzicht