27 januari 2021

Huisartsenpraktijk De Fontein in Paterswolde zoekt per 1 april 2021 een Praktijkondersteuner GGZ

voor 8 uur per week

Over de organisatie
Onze huisartsen praktijk ligt in Paterswolde vlakbij Groningen. De praktijk bevindt zich in een omgeving met vooral hoger opgeleide mensen en veel ouderen. Er werken 2 huisartsen, 3 assistentes, een diëtiste en een POH-GGZ. Wij huisartsen zijn een echtpaar. De sfeer is gemoedelijk en overleg is laagdrempelig. Het leveren van kwaliteit vinden we erg belangrijk. De praktijk is geaccrediteerd en voorzien van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van ICT en zorgprodukten.
De huidige POHGGZ gaat nu verder in haar eigen praktijk en kan u inwerken. Er is een door u te bedienen airco in de kamer waar u werkt. Er is een tuin voor de pauze.

De functieomschrijving
Wij zoeken een POHGGZ voor 8 uren per week. Het betreft zowel spreekuren als thuisbezoeken. De problematiek die je ziet kan erg divers zijn en is ook afhankelijk van waar jouw expertise ligt. Je ziet vooral volwassenen en ouderen. Salaris volgens CAO huisartsenzorg.

Functie-eisen
We zoeken bij voorkeur een ouder iemand, gezien de leeftijdsopbouw van de praktijk. We zoeken iemand die enthousiast is en zich professioneel opstelt, en tegelijkertijd erg vaardig is in het verkrijgen van een goed contact met patiënten. Bij voorkeur iemand met ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, hetzij als sociaal psychiatrisch verpleegkundige, hetzij als psycholoog. Graag bespreken we tijdens een gesprek verder of wat u kan bieden past bij wat wij zoeken.

Wat bieden wij
Een prettige werkomgeving, die je voor een groot deel zelf kan invullen zoals jij het wilt.

Arbeidsvoorwaarden
Volgens cao huisartsenzorg. Het betreft een dienstverband van 8 uren per week.

Reageren
Sollicitatie en CV graag mailen naar defontein@ezorg.nl, t.a.v. huisarts Carla Knap.

Zodra wij 3 à 5 geschikte kandidaten hebben, zullen we sollicitatiegesprekken gaan inplannen.

Terug naar overzicht