Coronavirus

16 maart 2020

Elann handelt in lijn met het beleid van het RIVM. Elann verwijst u voor meer informatie graag naar de website van het RIVM, en naar uw eigen brancheorganisatie.

Nascholingen geannuleerd

Alle nascholingen zijn geannuleerd tot 1 juni aanstaande. Wij zullen zo spoedig mogelijk nieuwe data plannen voor deze nascholingen en de desbetreffende deelnemers hiervan op de hoogte brengen.

Reeks gratis en geaccrediteerde webinars coronavirus

Huisartsen kunnen gratis geaccrediteerde webinars over het coronavirus (COVID-19) volgen. NHG, LHV en MedischeScholing.nl werken hiervoor samen. Het eerste webinar over dit onderwerp op MedischeScholing.nl had maar liefst 12.500 deelnemers. Vanwege de grote behoefte aan actuele informatie bij huisartsen wordt, in samenwerking met InEen, Huisarts van de Toekomst en VPH, een structureel vervolg aan dit webinar gegeven. Het eerstvolgende webinar is woensdag 1 april 2020 om 20.00 uur. Lees meer over de opzet van het programma.

Ook andere organisaties bieden webinars over het coronavirus aan:

Medewerkers werken thuis

In lijn met het beleid van het RIVM werken alle medewerkers van de Elann zoveel mogelijk thuis. Elann kan huisartsen, praktijkmedewerkers en andere zorgverleners gewoon blijven ondersteunen, maar dit zal zoveel mogelijk online of telefonisch zijn:

  • U kunt ons gewoon bereiken via het algemene e-mailadres secretariaat@elann.nl, of medewerkers rechtstreeks mailen via de e-mailbuttons op onze medewerkerspagina
  • Wilt u gebeld worden? Vermeld dit dan in uw e-mailbericht, samen met het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
     

Laatste update: 26 maart 2020

Terug naar overzicht