Onze nascholingen en Corona

14 oktober 2020

Nascholingen in de komende periode

Naar aanleiding van het besluit van de overheid tot een gedeeltelijke lockdown, hebben wij besloten om de komende 4 weken (en zo nodig langer) geen fysieke nascholingen te laten plaatsvinden. Indien mogelijk wordt een fysieke scholing omgezet in een online scholing. Als dit niet mogelijk is, zal de betreffende nascholing worden geannuleerd en pas opnieuw worden ingepland als de omstandigheden dit toelaten.
Iedereen die staat ingeschreven voor een fysieke scholing de komende 4 weken zal bericht ontvangen van de betreffende Elann medewerker over de gang van zaken met betrekking tot de desbetreffende scholing.

Medewerkers werken thuis

In lijn met het beleid van het RIVM werken alle medewerkers van de Elann zoveel mogelijk thuis. Elann kan huisartsen, praktijkmedewerkers en andere zorgverleners gewoon blijven ondersteunen, maar dit zal zoveel mogelijk online of telefonisch zijn:

  • U kunt ons gewoon bereiken via het algemene e-mailadres secretariaat@elann.nl, of medewerkers rechtstreeks mailen via de e-mailbuttons op onze medewerkerspagina
  • Wilt u gebeld worden? Vermeld dit dan in uw e-mailbericht, samen met het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
     

Laatste update: 14 oktober 2020

Terug naar overzicht