Onze nascholingen - update

18 november 2020

Nascholingen in de komende periode

De meeste nascholingen hebben we inmiddels kunnen omzetten naar online nascholingen. Wanneer het weer mogelijk is om fysieke nascholingen te organiseren is op dit moment nog niet duidelijk. Wel zijn we voor 2021 momenteel druk bezig om zowel online als fysieke nascholingen in te plannen. Houd onze nascholingsagenda in de gaten! 

Medewerkers werken thuis

In lijn met het beleid van het RIVM werken alle medewerkers van de Elann zoveel mogelijk thuis. Elann kan huisartsen, praktijkmedewerkers en andere zorgverleners gewoon blijven ondersteunen, maar dit zal zoveel mogelijk online of telefonisch zijn:

  • U kunt onze medewerkers rechtstreeks mailen of bellen via de buttons op onze medewerkerspagina
  • Wilt u gebeld worden? Vermeld dit dan in uw e-mailbericht, samen met het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
     

Laatste update: november 2020

Terug naar overzicht