Onze nascholingen - update

9 februari 2021

Nascholingen in de komende periode

Voor de komende periode biedt Elann diverse online nascholingen aan.  Wanneer het weer mogelijk is om fysieke nascholingen te organiseren is op dit moment nog niet duidelijk. Wel zijn we voor dit jaar druk bezig om zowel online als fysieke nascholingen in te plannen. Houd onze nascholingsagenda in de gaten! 

Medewerkers werken thuis

In lijn met het beleid van het RIVM werken alle medewerkers van de Elann zoveel mogelijk thuis. Elann kan huisartsen, praktijkmedewerkers en andere zorgverleners gewoon blijven ondersteunen, maar dit zal zoveel mogelijk online of telefonisch zijn:

  • U kunt onze medewerkers rechtstreeks mailen of bellen via de buttons op onze medewerkerspagina
  • Wilt u gebeld worden? Vermeld dit dan in uw e-mailbericht, samen met het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
     

Laatste update: februari 2021

Terug naar overzicht