Onze nascholingen - update

15 juli 2021

Nascholingen najaar 2021

Inmiddels is het weer mogelijk om fysieke nascholingen te organiseren. Daarnaast blijven we ook online nascholingen aanbieden. In het komend najaar bieden we weer een gevarieerd en interessant nascholingsaanbod, bekijk onze nascholingsagenda hier.

Bereikbaarheid van onze Medewerkers

In lijn met het beleid van het RIVM werken alle medewerkers van de Elann zoveel mogelijk thuis. Elann kan huisartsen, praktijkmedewerkers en andere zorgverleners gewoon blijven ondersteunen, maar dit zal zoveel mogelijk online of telefonisch zijn:

  • U kunt onze medewerkers rechtstreeks mailen of bellen via de buttons op onze medewerkerspagina
  • Wilt u gebeld worden? Vermeld dit dan in uw e-mailbericht, samen met het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
     

Laatste update: juli 2021

Terug naar overzicht