De oprichting van DokNoord is een feit!

bestuur DokNoord.jpg

Per mei 2023 is Elann onderdeel van DokNoord.

Op dinsdag 9 mei 2023 hieven we met elkaar het glas op de oprichting van DokNoord, regionale organisatie voor huisartsenzorg. Er waren zo’n 120 huisartsen, medewerkers en samenwerkingspartners aanwezig bij deze feestelijke bijeenkomst in de Rietschans. Een mooie opkomst!

Bekijk de terugblik op deze feestelijke startbijeenkomst

Huisarts? Word lid!

Ben je huisarts in de provincie Groningen of Noord-Drenthe, maar nog geen lid van DokNoord? Meld je dan nu aan via onderstaand aanmeldformulier. We zien je inschrijving graag tegemoet!
Het lidmaatschap bedraagt € 175 per jaar.

Let op, ben je praktijkhouder en lid van de GHC? Dan hoef je het aanmeldformulier niet in te vullen, omdat je per 1 mei 2023 automatisch lid bent geworden.

Voordelen van lidmaatschap voor jou als huisarts:

  • meebeslissen over de huisartsenzorg
  • groot netwerk van regionale huisartsen
  • we houden je op de hoogte van relevante ontwikkelingen 
  • we behartigen jouw belangen op een krachtige manier
Vul het formulier in en word lid

Over DokNoord

DokNoord-Logo-pay-off-kleur.jpg

DokNoord is dé regionale organisatie voor huisartsenzorg in Groningen en Noord-Drenthe. Ons doel? Huisartsen verbinden, ontzorgen en hun belangen behartigen, zodat ze zich kunnen richten op hun kerntaak: het verlenen van huisartsenzorg.

DokNoord is een ledenorganisatie (coöperatie) en is er voor alle huisartsen in Groningen en Noord-Drenthe: van praktijkhouders, tot waarnemers en huisartsen in opleiding.

Nieuw en toch vertrouwd
DokNoord bestaat uit de volgende werkorganisaties: 
De Groninger Huisartsen Coöperatie (GHC):
  ketenzorg, zorgvernieuwing en digitalisering   
Elann:
  nascholing en ondersteuning 
Doktersdienst Groningen (DDG):
  huisartsenspoedzorg  

Deze werkorganisaties blijven, net als nu, hun huidige activiteiten uitvoeren. Je zult ze dus ook terug blijven zien, met hun eigen logo's. De werkorganisaties bundelen de krachten door nog meer en intensiever met elkaar samen te werken. Nieuw en toch vertrouwd dus.  

Verder
Op dit moment werken we aan een nieuwe website voor DokNoord. We verwachten die in juni te kunnen lanceren. Ook zullen we stapsgewijs toewerken naar een gezamenlijke nieuwsbrief van DokNoord. Daarnaast kun je, bijvoorbeeld over organisatie-specifieke onderwerpen, ook nog communicatie verwachten vanuit de werkorganisaties, met hun eigen logo's.

De komende tijd gaat het bestuur aan de slag met de inhoudelijke thema's van DokNoord. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte!


Mei 2023